Menu

Ambachtsheerelaan 1, 3481 HJ Harmelen 06 – 26134481 info@limuco.nl

 • slidebg1
  bouwplaatsinspecties
  van gevelelementen
  Controle op een juiste verwerking.
 • slidebg1
  Deskundig advies voor
  geveloplossingen
  Kozijnen, ramen & deuren
 • 3dbg
  isolatie berekeningen
  berekenen van Uw en Ufr waarden
400x250 gevelbekleding

Nieuwbouwprojecten

Limuco levert expertise en bouwkundige ondersteuning voor traditionele en houtskelet nieuwbouwprojecten op het gebied van duurzaam bouwen.

Onderhoud

Belangrijke voorwaarde voor het succesvol toepassen van hout in de gevel is weten waar je mee bezig bent. Met de juiste uitvoering hoef je maar eens in de 10 jaar te schilderen.

Passiefhuis

Passiefhuis of passivhouse is een bouwwijze/bewonersfilosofie waarbij een laag energieverbruik samengaat met een hoog wooncomfort.

700x400 Kozijn

Wat kan Limuco voor u doen?

Wij maken prestatieberekeningen en brengen onderbouwd advies uit inzake houten gevelelementen.

Praat je over prestaties dan moet een gevelelement voldoen aan eisen van inbraakwerendheid, warmteisolatie, waterdichtheid, tochtdichtheid, geen condensatie of koudebruggen en sterkte en stijfheid.

Deze prestaties kunnen wij uitrekenen, met name voor de U- en Rc waarden, sterkte en stijfheid en condensatieberekeningen.

Innovatie van uw organisatie

innovatie doe je niet alleen achter een bureau. Je betrekt hier veel meer mensen in de gehele organisatie bij. Dit proces moet op een professionele manier gestuurd worden. Lumico kan kennisoverdracht voor u en uw personeel verzorgen. Onder andere middels de onderstaande cursussen.

Schadeinspectie & herontwerp

Inspecteren van kozijnen, ramen & deuren. Limuco maakt voor u een plan voor schadeoplossing of herontwerp.

Interim management

Soms is niet de juiste bedrijfsopvolger voorhanden en kan een interim-manager goed werk verrichten. De dagelijkse gang gaat gewoon door u kunt de tijd nemen voor het zoeken van de nieuwe manager.

cursus houtskeletbouw Basiskennis

Voor bedrijven en particulieren geeft Limuco regelmatig cursussen en personeelstrainingen op maat om medewerkers en andere geïnteresseerden op de hoogte te brengen van de laatste stand van de bouwtechnieken in de houtskeletbouw. Bel of mail voor meer informatie.

cursus passiefhuis en geveltimmerwerk

Voor bedrijven en particulieren geeft Limuco regelmatig cursussen en personeelstrainingen op maat om medewerkers en andere geïnteresseerden op de hoogte te brengen van de laatste stand van de technieken in de passiefhuisbouw. Bel of mail voor meer informatie.

cursus berekenen Uw en Ufr waarden kozijnen

Voor bouwbedrijven, architectenbureau's en aanverwante bedrijven geeft Limuco regelmatig cursussen op maat met als doel u en/of uw personeel in staat te stellen om zelf berekeningen uit voeren betreffende Uw en Ufr waarden van kozijnen.