Menu

Ambachtsheerelaan 1, 3481 HJ Harmelen 06 – 26134481 info@limuco.nl

Over Limuco - limuco.nl

700x400 limuco

Over Limuco

Limuco is een zelfstandig project- en expertise bureau met als specialisme hout en houttoepassing in de gevel. De eigenaar is Gerard Roest.

Limuco levert deskundig advies voor de toepassing van houten gevelkledingen en kan desgewenst bouwplaatsinspecties uitvoeren op een correcte uitvoering van de gevel

Limuco is in staat om voor u de volgende berekeningen uit te voeren:

- Uw, Ufr waarde berekeningen.

- Rc berekeningen volgens de laatste eisen. Ook Rc berekeningen met elementen opgebouwd uit I-liggers.

- Energieverliesberekeningen door de gevel.

- Schade-inspecties voor kozijnen ramen en deuren.

- Herontwerp van kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien bij langdurige lekkage en tochtklachten.

- Wind- en waterdichtheidtesten op locatie met als doel om structurele mankementen op te sporen.

400x250 houtrot 1

Gerard Roest Limuco

Gerard Roest

Ik ben in 1982 afgestudeerd aan de HTS-werktuigbouwkunde. Later heb ik de universitaire studie in Bedrijfskunde (logistiek) afgerond.

Mijn eerste werkgever was Polynorm bouwproducten met de stalen binnendeurkozijnen en binnendeuren. In 1991 ben ik in dienst getreden van Vianen Kozijntechniek / De Kock van Gelder. Zij produceren houten geveltimmerwerk en houtskeletbouw binnenspouwbladen. Vanaf 2006 heb ik de operationele directie gevoerd bij Kegro deuren te Groesbeek. Zij produceren een uitgebreid scala aan houten buitendeuren.

De laatste 25 jaar heb ik mijn expertise op kunnen bouwen in een breed spectrum van (houten) producten voor de bouw. Hiernaast heb uitgebreid ervaring opgedaan in de bedrijfsorganisatie en logistiek in de houtverwerkende industrie.

 

Deze opgedane kennis, kunde en vaardigheden zijn de basis voor LIMUCO. Vanaf 2012 is Limuco een zelfstandig expertisebureau. In 2015 is met goed gevolg de opleiding voor QRM specialist afgelegd (alfa-specialist).

QRMcertificaat limuco